Ez volt Tahi Tóth László özvegyének utolsó kívánsága

temetés Kárászy Szilvia utolsó kívánság Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 27-én, délután fél 3-kor helyezik örök nyugalomra Tahi Tóth László özvegyét, Kárászy Szilviát. A zongoraművész nem hagyott végrendeletet, de volt egy utolsó kérése unokatestvéréhez.

"Egyelőre nem találtunk végrendeletet, de halála előtt a hospice házban arra kért, az volt az utolsó kívánsága, hogy Laci sírjába temessük. Négyen vagyunk unokatestvérei, nagy volt köztünk mindig is a szeretet. Az biztos, hogy méltóságteljes temetés lesz. A Makovecz teremben lesz felravatalozva, ott lesz beszéd, közben már válogatjuk a képeket Szilviről, meg persze közös képeket Lacival, hogy ott majd levetítsük. És az is biztos, hogy felcsendül majd közös előadásukban a Hogyan mondjam el neked dal a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musicalből, amit Laci eredetileg Almási Évával énekelt" - mondta a Borsnak István, az özvegy unokatestvére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.