Sáfrány Emese nem titkolja múltját, őszintén elmeséli kisfiának, mivel foglalkozott régen

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
múlt titok Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időben sokan csak Aleskaként emlegették a médiában Sáfrány Emesét, aki azonban már a háta mögött hagyta egykori foglalkozását. Ma már sikeres üzletasszony és nem utolsósorban büszke édesanya.

Sáfrány Emesét többen is bántották a múltja miatt, újra és újra előkerül mindaz, amit egykor cselekedett, és sokszor megkapja azt a kérdést, hogy szerinte mit szól majd mindehhez a fia, ha kiderül, hogy édesanyja régebben mivel kereste a kenyerét. Emese most saját Instagram-oldalán először és utoljára foglalt állást ebben a témában.

Sáfrány Emese Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

A magyar modell és légtornász nem fogja eltitkolni gyermeke elől az igazságot, de szeretné megóvni a őt, és reméli, hogy a kisfát majd nem fogják bántani. Ha ez mégis megtörténik, akkor felkészíti arra, hogyan kell kezelni a támadásokat, a rosszindulatú megjegyzéseket – vette észre a Blikk.

Emese teljes posztját ide kattintva tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.