Az X-Faktorból ismert énekesnő, Bodrogi Enikő, aki Bodrogi Gyula és Voith Ági unokája, nagyon megijedt, amikor kiderült, hogy szülei el fognak válni. Az akkor 13 éves lány nehezen dolgozta fel, hogy elvált szülők gyereke lesz. 

Amikor a fiatal lány számára világossá vált, hogy szülei nem viccelnek, magába roskadt: el sem tudta képzelni, hogy folytatódik az élete, különösen, mert Enikő szülei sokáig sikeresen titkolták gyermekeik előtt, hogy nincs minden rendben köztük.

Bodrogi Enikő az X-Faktor 11. évadábanForrás: RTL Klub

„Hogy valójában mi volt köztük az igazi konfliktus, abból mi, gyerekek semmit nem észleltünk, nem éreztünk, ők ezt mindig maguk között intézték el. Szóval nem láttunk bele az életükbe, de talán ez nem is olyan nagy baj. Amikor aztán bizonyossá vált, hogy valóban véget ért a Bodrogi család közös élete, 13 évesen az első gondolatom az volt: ettől kezdve én elvált szülők gyereke leszek? Nagyon megijedtem; bekövetkezett, amitől féltem"mesélt akkori érzéseiről a Best magazinnak az X-Faktor felfedezettje, aki a válás után az édesanyjával maradt, ám három évvel később újabb trauma érte: az édesanyja Olaszországba költözött, ő pedig az édesapjához.

Bár Bodrogi Gyula és Voith Ági unokája sok érzelmi válságon ment keresztül, szüleinek és nagyszüleinek hála, mára kiegyensúlyozott nő lett belőle, s boldog párkapcsolatban él 20 éves szerelmével, akivel nagyon szeretik egymást. A kapcsolat két és fél éve tart, és a pár el se tudja képzelni, hogy valaha szakítani fognak.