A Kos gondját az idő és a sors oldja meg, a Nyilas nagyon szenvedélyes hangulatban van. Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Jobb, ha szombaton nem akarsz minden problémát megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz nálad. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezedre eshet, de van néhány hasznos foglalatosság, amivel elütheted az időt. Keresd meg egy barátodat!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Egy baráti kapcsolatod különösen foglalkoztat szombaton. Igen fontossá vált valaki az életedben, és talán többet is jelent neked már érzelmileg, mint puszta barát. Az otthonodban is változásokat tervezel, a költözés, az átalakítás küszöbön áll.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nem szereted a konfliktusokat, de mégsem biztos, hogy mindent neked kell személyesen megoldani. Van olyasmi, amibe jobb, ha nem keveredsz bele közvetlenül. Nem vennék jó néven az érintettek. Még akkor sem, ha bölcs tanácsot adsz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ne feledd, hogy a jó párkapcsolat alapja az őszinteség. Ezért bátran állj elő azzal szombaton, ami téged bánt, és azért se sértődj meg, ha a másik ugyanezt teszi. Ez az első lépés, ha javítani szeretnétek a kapcsolaton.

Forrás: Shutterstock/Dmytro Kapitonenko

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma csak az élvezeteknek szeretnél élni. Sajnos, ennek még nincs itt az ideje. Legalábbis nem kora délelőtt. Rengeteg a teendőd, és csak, ha azt elvégezted, lesz módod a szórakozásra. Na de akkor jogosan érzed azt, hogy megérdemled!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Egy csomó elképzelésedet megvalósíthatod szombaton, mert sokan vannak, akik a segítségedre is lesznek ebben. Jól teszed hát, ha a mai napra időzítesz egypár kényes, vagy fáradságos teendőt, mert ma lesz bőven, aki levegye a terhet a válladról.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.