Népharag zúdult a fotósra, akit felsegített Lady Gaga az Oscaron: ez verte ki a biztosítékot az embereknél

Oscar-gála Oscar 2023 fotós Lady Gaga Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már közel 16 millióan látták a videót arról, hogy miután Lady Gaga felsegítette a szőnyegen elborult fotóst, a férfi illetlenül paskolgatta az énekesnő csípőjét.

Az idei Oscar-gálán Lady Gaga ismét bebizonyította, hogy vajból van a szíve. Az énekesnő kiállt a fotósok elé, hogy készíthessenek róla pár felvételt, ám az egyik fotós óriásit borult, az énekesnő pedig rögtön a segítségére sietett, hogy fel tudjon állni.

Miután a férfi feltápászkodott, kétszer is megpaskolta Gaga csípőjét, mintegy kifejezve háláját. A netezők ezt a gesztust bírálták, sokak szerint ugyanis a fotós illetlenül viselkedett.

Rohant, hogy segítsen annak a férfinak, és a férfi meg a fenekére csapott? Rosszul vagyok!

– írta valaki, más pedig úgy fogalmazott, hogy a fotós zaklatta Gagát.

A szóban forgó szituációról készült videót már több mint 16 millióan látták, azt pedig döntse el mindenki maga, hogy valóban átlépett-e egy bizonyos határt a fotós, vagy sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.