Erdélyi Mónika: "Nem célom egyedül maradni"

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Erdélyi Mónika egyedülálló anya gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor minden nap láthattuk a képernyőn Erdélyi Mónikát, az utóbbi időben viszont már kevesebbet szerepel a képernyőn, és elsősorban a kislányára koncentrál. A médiából azonban nem tűnt el, ugyanis régóta készíti lányával közös videós tartalmait, melyekkel sokaknak okoznak boldog pillanatokat.

Erdélyi Mónika és lánya rengeteg mindent együtt csinálnak, ám az egykori műsorvezető is tudja, hogy hamarosan eljön az az idő, amikor gyermeke, a már tizenöt éves Molli szívesebben lesz a barátnőivel, mint vele.

– mondta Mónika a Meglepetés magazinnak, és elmesélte, mi mindennel próbálkozott az elmúlt időben, ugyanis nem szeretné később megbánni, hogy nem valósította meg az álmait. Azt sem bánja, ha valami nem jött össze, mert legalább kiderült számára, hogy ez vagy az nem neki való.

Erdélyi Mónika Forrás: TV2

"Szeretek új célokat kitűzni magam elé. Az elmúlt években rengeteg dolgot kipróbáltam, több üzleti vállalkozásom volt. Fodrászat, delikátesz, fitneszterem, esküvői ruhaszalon. Nem mindegyik jött be, de nem bánom, hogy így alakult, mert legalább most már tudom, mi az, ami nem. Fontos, hogy megéljük az álmainkat, és én megéltem."

Mónika emellett tudatos szülő, aki gondoskodik arról, hogy lánya biztonságban nőjön fel. Édesanyjától tanulta meg, hogyan kell okosan beosztani a pénzt, hogyan kell spórolni és félretenni, így van annyi tartaléka, hogyha beüt a krach, nem kerülnek a padlóra.

Egyedülálló anyaként azonban nem könnyű, odahaza a tipikus férfimunkákat is ő végzi, legyen szó fúrásról vagy faragásról, ám a párkapcsolatról nem tett le. A magazinnak adott interjúban a Blikk szerint elmesélte, hogy legutóbbi kapcsolatát szándékosan tartotta titokban, mert a korábban őt ért kritikák miatt féltette a magánéletét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.