Kiadója azt tanácsolta a magyar énekesnőnek, hogy vetkőzzön le a karrierje érdekében

Forrás: Horányi Juli/Instagram -
vetkőzés Horányi Juli zeneipar karrier kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Juli Tóth Andival együtt jutott az X-Faktor döntőjébe, ám azóta sem indult be annyira a karrierje, mint amennyire szerette volna. Úgy érzi, nőként nehezebb érvényesülni a zeneiparban.

"Sokkal több a férfi a zeneiparban, ám ez a tehetségkutató műsor után kifejezetten nyilvánvalóvá vált. Például nagyon nehéz volt elérnem, hogy a kiadóm vezetője partnernek tekintsen. Egyszer el is hangzott, hogy "ha elmennék a Playboyba, könnyebb lenne velem" - mesélte a Borsnak Juli, akinek valóban a vetkőzést ajánlotta a kiadója, és mivel nem fogadta meg a tanácsot, magára maradt.

Horányi Juli szerint nőként nehezebb érvényesülni a zeneiparban Forrás: Horányi Juli/Instagram

Juli azt mondja, ha statisztikailag egy nőre sokkal kevesebben szavaznak egy show-műsorban, mint egy férfira, akkor kevesebben kíváncsiak rájuk. Ez pedig sajnos az általános érdeklődés hiányát sejteti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.