Megszólalt a Peller lányok édesanyja a válásról: a szülők fiukként szerették mindkét vejüket

Forrás: Peller Mariann -
válás Peller Mariann szülők Peller Anna Lukács Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert műsorvezető, Peller Mariann tavaly ősszel jelentette be, hogy tíz év házasság után válik a férjétől. Alig fél évvel később testvére, az Operettszínház színésznője, Peller Anna is arról tájékoztatta rajongóit, hogy férjével külön utakon folytatják.

Peller Annát és férjét, Lukács Miklóst évekkel ezelőtt, az RTL Nyerő páros című műsorában ismerhette meg az ország. A házaspár egy csapásra népszerű és kedvelt lett, hiszen nagyon szerethető párként ismerhette meg őket a közönség. Anna és Miki hamarosan feladatot is kapott a csatornától, és éveken át műsorvezetőként láthattuk őket a Reggeliben.

Peller Mariann és Peller Anna Forrás: Peller Mariann

Az idilli kapcsolatuk azonban valamikor elveszíthette varázsát, ugyanis a napokban egy közös videóban arról meséltek rajongóiknak, hogy a válás mellett döntöttek. A Peller-lányok szülei fiukként szerették mindkét vejüket, sőt, közös programokat is szerveztek a férfiakkal együtt, ám most a legfőbb feladatuk, hogy támogassák a gyermekeiket.

"Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához" – mesélte a Blikknek a lányok édesanyja, az idősebb Peller Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.