Vitray Tamás megjegyzést tett Peller Mariann súlyára: "Ha lehet, ne hízzon tovább"

Forrás: Peller Mariann - Instagram -
súly Peller Mariann Vitray Tamás hízás beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariannban még élénken él a kép, amikor Vitray Tamás a főiskolán megjegyezte, hogy jó lenne, ha nem hízna tovább. 

Az RTL Reggeli műsorvezetője kirobbanó formában van, ám elmesélte, hogy a terhességei alatt bizony felcsúsztak rá a kilók. Azóta sikeresen életmódot váltott, ám még mindig emlékszik rá, amikor Vitray Tamás megjegyzést tett a súlyára.


Vitray Tamás megjegyzést tett Peller Mariánn súlyára: "Ha lehet, ne hízzon tovább" Forrás: Peller Mariann - Instagram

"Az első szülésem előtt két héttel 98 kg-ot mutatott alattam a mérleg. Nem mertem többet ráállni.... Kemény munkával mindkét terhesség után két kilóval lettem kevesebb az induló súlyomnál. Igen, nekem azt a pluszfeladatot szánta a sors, hogy megküzdjek a kilók kordában tartásával. A húszas éveimben, az egyetemen már 83 kiló voltam, aztán Vitray tanár úr szólt, hogy 'ha lehet, ne hízzon tovább.' Ettől lendületet kaptam, és ledobtam nyolc kilót, mire ő meg is dicsért"

- idézte a Story Peller Mariannt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.