Öt éve nem áll szóba egymással Bay Éva és Kudlik Júlia

Forrás: Life TV/Old(s)cool -
távolságtartó Kudlik Júlia Bay Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bay Évának több kollégájával is megszakadt a kapcsolata az elmúlt években.

A legendás tévés azt mondja, egykori kollégái közül páran igen távolságtartók. Berkes Zsuzsáról például 25 éve nem tud semmit, de Kudlik Júliát sem látta öt éve, pedig közel laknak egymáshoz.

Bay Éva öt éve nem látta Kudlik Júliát Forrás: Life TV/Old(s)cool

„Öt éve volt szerencsém látni. Stramm, életvidám és hihetetlenül jó humorú nő még mindig. (...) Az első hamis tiramisuját sem felejtem, amit valamikor a hetvenes években készített nekünk, a kollégáinak egy tévés bulira. Amikor túladtunk a pasaréti otthonunkon, volt egy kis pánik, mert alig három hónapunk volt megtalálni álmaink házát. Kudlik Juli azonnal összekötött az ingatlanossal, én pedig, amíg élek, hálás leszek neki. De amióta beköltöztünk, sosem járt nálunk, amit nagyon sajnálok. Annyi témánk lehetne, ha többet láthatnám, de nem tolakszom" - mondta Bay Éva a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.