Hoppá! Gáspár Evelin is színpadra lépett a Sztárban sztár vasárnap esti elődöntőjében

Sztárban sztár Gáspár Evelin háttértáncos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Gáspár Evelin egy ideje a TV2 akadémián tanul, jelenleg a gyakorlati idejét tölti a Sztárban sztár című showműsorban. 

Tavaly szeptember óta koptatja a TV2 Akadémia padjait Gáspár Győző nagyobbik lánya. Evelin jelenleg a Sztárban sztár című műsorban tölti a gyakorlari idejét, ahol különböző feladatokat kell elvégeznie.

"Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell, hiszen az élő adás szigorú rend szerint zajlik, a reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk. Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat. Úgy tapasztaltam, hogy mindenki rendes, jó fej, nincsenek elszállva maguktól és nem néznek le minket" - árulta el korábban a Blikknek.

Úgy tűnik, a fiatal lány feladatköre nem csak a fentiekre terjed ki. Evelint a szemfüles tévénézők a tegnap esti elődöntőben háttértáncosként is láthatták. Oláh Ibolya Joan Jettként mutatta meg magát a színpadon, amikor Evelin a többi fiatallal csápolt a háttérben - szúrta ki a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.