Epres Panni szívszorító vallomása Benedek Tiborról: "Nekünk minden napunk azzal telik, hogy emlékezünk”

Epres Panni dokumentumfilm Benedek Tibor emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dokumentumfilm készül a vízilabdás aranycsapatról, akik sporttörténelmet írva az egész világon ismertté váltak. Egymás után három olimpián is elhozták az aranyérmet.

Epres Panni a Tények Plusznak adott exkluzív interjút, amely során elmesélte, hogy az emékekbe kapaszkodik a család, mióta három éve elvesztették Benedek Tibort.

"Körülbelül egy évvel ezelőtt megkaptuk az ukázt, hogy mindenki keressen otthon fényképeket, újságcikkeket, mindent, ami a csapattal kapcsolatos. Én is feltúrtam a fiókokat, és rengeteg nagyon vicces képet találtam, amit el is küldtem. Remélem, benne lesznek a filmben"

- mondta az özvegy.

Kemény Dénest Benedek Tibor követte a kapitányi poszton, de az ő érdemeit már nem mutatja a film. Özvegye visszaemlékezése szerint ez Tibor számára egyáltalán nem volt bántó.

"Biztos vagyok benne, hogy soha nem volt téma, hogy Tibort ez zavarja. Személyiségből fakadóan szerényebb embert nem nagyon találhatnánk. Próbáltam az ő fejével gondolkodni, ami nem egy nagyon könnyű dolog, viszont tudom, hogy milyen értékeket vallott, és ezekhez az értékekhez mérten próbáltam támogatni a filmet és minden segítséget megadni, hogy valami jó szülessen" – nyilatkozta, majd hozzátette, Tibor a családja emlékeiben még mindig élénken él tovább.

"Nekünk minden napunk azzal telik, hogy emlékezünk, és boldogsággal emlékszünk mindenre, úgyhogy az, hogy ez a film megszületett, azt hiszem, nem volt nehezebb, mint minden más hétköznapunk"

– vallotta be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.