Hajdú Péter azt hitte, attól lesz menő, ha 40 évesen újra csajozni kezd

boldogság Láng Eszter párkapcsolat csajozás család szerelem Hajdú Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután elváltak Sarka Katával, a műsorvezető úgy gondolta, csajozni kezd és skalpokat gyűjt: úgy gondota, ettől menő lesz. Azóta azonban megtalálta a nagy szerelmet Láng Eszter személyében. 48 évesen úgy érzi, mellette meglelte a lelki békéjét. 

Hajdú Péter a Tények Plusznak beszélt új életéről, a családjáról, a gyereknevelésről és arról is, hogy a válása után nagyon nehéz életszakaszba került. Akkoriban minden szabadidejét csajozással töltötte: 40 évesen azt gondolta, ez menő dolog, visszanézve már cikinek érzi. Ugyanakkor ennek az időszaknak köszönheti szerelmét, Láng Esztert, akivel boldog párkapcsolatban élnek és nevelik közös gyermeküket.

hajdú péter Forrás: --

"Csalódás után sokszor úgy érzi az ember, hogy úristen, én már soha többet nem leszek szerelmes. Dehogynem! Csak ki kell várni, és én azt gondolom, hogy bizonyos szintig az ember köthet kompromisszumot, de egy bizonyos szint felett nem, mert annak nem lesz jó vége. És Eszti az a lány, akivel nem kellett" - mondta el a Frizbi műsorvezetője, hozzátéve, hogy azért néhány kompromisszumot minden kapcsolatban kötni kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.