Világra jött Kustánczi Lia kisfia: a szülés nem volt komplikációmentes

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
Kustánczi Lia dj szülés fiú család gyerek komplikáció
A 39 éves lemezlovas az első gyermekét hozta világra, de többet is tervez. 

A kis Benett születése nem volt sima ügy, mivel Lia hasában a baba nyomta a máját, emiatt pedig felborult az epeműködése, ami allergiás reakciót váltott ki nála, és a hasa tele lett viszkető kiütésekkel. Ez egy vérvételkor derült ki, s mivel várandósan orvosa nem engedte az allergiagyógyszerek szedését, úgy döntöttek, nem várnak tovább: a szülész a császármetszés mellett döntött. Lia párja végig bent lehetett a baba születésénél.

Kustánczi Lia Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo

Lia a Borsnak arról is mesélt, hogy kisfia, Benett nappal alszik, éjszaka pedig fent van, de a volt dj a munkája miatt hozzá van szokva az éjszakázáshoz.

"Az anyaság eddigi minden percét imádom! Ő egy igazi kis csoda. A mi csodánk. Kezdetben, főleg az első időszakban az édesanya jelenlétére 100%-osan szüksége van, de később sem tervezek ismét lemezlovasként dolgozni, itthon maradok és háziasszony leszek. Karrier szempontjából szerintem kimaxoltam mindent, hiszen 11 évig dolgoztam nemzetközi dj-ként"mondta el Lia terveit a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.