Harry Meghan nélkül megy III. Károly koronázási ünnepségére

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Meghan Markle koronázás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buckingham-palota hivatalosan bejelentette, hogy Harry herceg részt vesz édesapja, Károly koronázásán, míg felesége, Meghan Markle nem utazik Londonba a ceremóniára. A koronázási istentiszteletet a Westminster Abbeyben tartják május 6-án.

Meghan döntése sokak számára meglepetést okozott, ugyanakkor érthető is, hiszen Harryvel közös kisfiuk, Archie május 6-án ünnepli a születésnapját. A pár nem szerette volna, hogy a gyerekek egy ilyen formális, számukra fárasztó eseménnyel töltsék ezt a napot, ezért Meghan és a gyerekek Kaliforniában maradnak.

A döntést rengetegen kritizálták, mondván, Károly 2018-ban az utolsó pillanatban ugrott be, hogy az oltárhoz kísérje Meghant az esküvőjükön, amikor a színésznő apja visszalépett a ceremóniától. A király állítólag boldog, hogy Harry ott lesz a koronázáson, de szomorú és csalódott, hogy nem láthatja Meghant és a kisunokáit – írja a Bors.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Forrás: AFP/Saeed Khan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.