A nemi szervét fogdosta Cristiano Ronaldo - egy szaúdi ügyvédnő szerint emiatt ki kellene toloncolni az országból

közszeméremsértés futball al-Nasszr Szaúd-Arábia Cristiano Ronaldo foci kiutasítás nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szaúdi ügyvéd Ronaldo kitoloncolását követeli, amiért a futballsztár egy vesztes meccs után az ellenfél heccelése miatt egy gesztusával a nemi szervét ajánlgatta a szurkolóknak. 

Cristiano Ronaldót kitoloncolással fenyegette meg egy szaúdi ügyvéd az al-Nasszr kedd esti al-Hilal szembeni vereségét követően.

A csatár csapata 2-0-s vereséget szenvedett ellenfelével szemben, ami óriási veszteség a szaúdi profi bajnokság megnyerése érdekében.

Bár a szaúdi csapathoz való csatlakozása óta bámulatosan teljesít, 13 meccsen 11 gólt szerzett, csapata kiesett az élvonalból, a keddi vereség pedig azt eredményezheti, hogy még jobban lecsúsznak a liga éllovasai mögött.

Ronaldo teljesen elvesztette a hidegvérét az Al-Hilal elleni meccsen is, a meccs közben valami birkózáshoz vagy MMA-mozdulathoz hasonlót hajtott végre, miközben egyre idegesebb lett. Sárga lapot is kapott a szabálytalanságért.

A meccs után pedig olyan felvételek terjedtek el, amelyeken a csatár obszcén gesztust tett az Al-Hilal szurkolói felé, amiért a hazai szurkolók folyamatosan Lionel Messi nevét skandálták, ezzel felbosszantva az ötszörös Aranylabdást.

Ez pedig feldühítette az embereket Szaúd-Arábiában, egy újságíró, Ozman Abu Bakr azt javasolta, hogy az Al-Nassr tépje szét Ronaldo évi 175 millió fontos szerződését a nézőkkel szemben tanúsított erkölcstelen és udvariatlan gesztusa miatt.

Egy szaúdi ügyvéd azonban ennél is tovább ment. Nouf bin Ahmed a Twitteren reagált az incidensre, és közölte, hogy panaszt fognak tenni, mert amit Ronaldo tett, az közszeméremsértés, amiért letartóztatás és kitoloncolás járna - írja a The Sun.

Az Al-Naszr közleményt adott ki, amelyben tisztázta a támadó viselkedését:

"Cristiano Ronaldo egy nagyon érzékeny területen szenvedett sérülést, miután ütközött az ellenfél egyik játékosával, ezért nyúlt az ágyékához. Ez egy megerősített információ. Ami a szurkolók magyarázkodását illeti, ők azt gondolnak, amit akarnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.