Meghan Markle tisztázta, miért nem lesz ott a koronázáson

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo -
Windsor-ház Meghan Markle koronázás levelezés III. Károly Harry herceg
Folyamatosak a találgatások, mi lehet a valódi oka annak, hogy Meghan Markle nem lesz ott III. Károly koronázási ünnepségén. HIvatalos oknak a gyermeke születésnapját jelölte meg, de sokan egy korábbi levelezésben látják az indokot, mely a sussexi hercegné és a király között zajlott két évvel ezelőtt. 

Konkrétan arról a III. Károly király kezdeményezte levélváltásról van szó, mely az Oprah-interjú után történt Meghan és apósa között, és amelyben Harry herceg felesége aggodalmát fejezte ki, mert szerinte a palota rosszul kezel bizonyos helyzeteket. Károly király válaszlevele nem nyugtatta meg a hercegnét, ezért többen azt gondolják, ez a valós oka annak, hogy Meghan nem lesz ott a ceremónián.

Meghan hercegné Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

A kétségeket eloszlatandó, Markle szóvivője az alábbi, GB Newsnak adott nyilatkozattal szeretne pontot tenni a találgatások végére:

"Sussex hercegnéje a jelenben él, nem egy négy évvel ezelőtti beszélgetésekkel kapcsolatos, két évvel ezelőtti levelezésen gondolkodik. Minden ellenkező híresztelés hamis és őszintén szólva nevetséges is. Arra biztatjuk a bulvármédiát és a különböző királyi tudósítókat, hogy fejezzék be ezt a kimerítő, maguk kreálta cirkuszt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.