Ez Baukó Éva új szakmája - sosem találod ki, mibe kezdett

Forrás: Baukó Éva Facebook -
ingatlanügynök ingatlan Baukó Éva
Baukó Éva olyat tett, amire nem sok példa volt a hazai celebritások között: beiratkozott egy képzésre, elvégezte, és új szakmájával munkába állt.

Az ingatlanügynöki terület akkor kezdte érdekelni a realitysztárt, amikor saját lakást keresett, és hamarosan szakképzésre is jelentkezett. Éva nem vonul vissza teljesen a tervezéstől, de reméli, hogy bevételei nagyobb részét az eladott ingatlanok után kapja majd.

Forrás: Baukó Éva Facebook

A híresség egy fiatal, agilis csapatban dolgozik, ahol a közösségi média és a videók használata teszi izgalmassá a munkáját. Nemrég egy százmilliós értékű házat adott el, a nagy eseményt pedig Cipruson ünnepelte barátaival.

Éva nem szeretné véglegesen feladni a celebéletet, de soha többé nem akar olyan módon élni, ahogyan korábban. A sok médiamegkeresés rengeteg lehetőséget adott neki, de mégsem volt stabil bevételi forrása. Ezt megelégelve fogott új karrierjébe, s bár tudja, hogy akárhogy igyekszik, mindig lesznek, akik csak a rosszat látják benne, ő bizakodva tekint előre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.