3 hete van kórházban Jamie Foxx - a súlyos balesetet szenvedett színész először adott magáról életjelet

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
színész életveszély baleset kórház Jamie Foxx
Jamie Foxx több mint 3 hete van kórházban, miután életveszélyesen megsérült Back in Action című akciófilm forgatásán. Legközelebbi hozáztartozói azt mondják, hogy szüksége van minden imára és jókívánságra. Ennek ellenére a színész ma egy rövid poszttal jelentkezett a közösségi médiában.

Bár állapotát családja továbbra is titokban tartja, a TMZ-nek nyilatkozó, a sztárhoz közelálló források ugyanazt a kérést hangoztatják: "Imádkozzatok Jamie-ért!"

Április 12-én Foxx lánya, Corinne jelentette be, hogy apja egészségügyi komplikációk miatt fekszik kórházban, de ennél többet ő sem árult el.

Jamie Foxx Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Mivel Jamie Foxx Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze, állapota a stúdióknál is okoz némi zűrzavart. Ő a házigazdája a rendkívül népszerű, a FOX-on futó "Beat Shazam" című tévéshownak, amely néhány nappal azután indult, hogy a sztár kórházba került. Egyes források szerint a következő évadban, melynek forgatása tegnap új műsorvezetővel kezdődött meg, nem lesz benne, sőt, a lánya, Corinne, aki a show DJ-je, szintén nem lesz jelen, mivel apja mellett van az atlantai kórházban.

Jamie Foxx Atlantában dolgozott a "Back in Action" című filmen, amikor kórházba került - jelenleg a projektben egy kaszkadőr-kettős és egy testdublőr dolgozik helyette.

A színész állapota azonban javulhatott, mert Instagram-oldalára kitett egy rövid posztot, melyben megköszönte a felé irányuló szeretet. Több híresség is hozzászólt a bejegyzéshez, többek között Jeremy Renner is, aki szilveszterkor szenvedett életveszélyes balesetet. Kollégájának sok erőt és szeretetet küldött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.