Berki Mazsi kislánya Berki Mazsi anya-lánya kapcsolat Berki Krisztián
Szombaton lesz egy éve, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. Özvegye, Berki Mazsi most őszintén mesélt arról, hogy a férje halála után lelkileg még a kislányától is eltávolodott.

Berki Mazsi közel egy évvel férje, Krisztián halála után kezd újra visszatalálni régi önmagához. A fiatal özvegy a tragédia után teljesen magába zuhant, még kislányától is eltávolodott lelkileg.

"Az igazság az, hogy egy évvel ezelőtt teljesen bezártam, és egy kicsit őt is kívülre helyeztem; burokban kezdtem el élni. Ez egy védekező reflex volt, hogy ne éljek át még nagyobb fájdalmat"

- magyarázta a Mokkában a fiatal édesanya, aki úgy érzi, hogy az utóbbi időszakban lett nagyon különleges a kapcsolata Emmával.

"Eljutottam a kislányommal arra a szintre, hogy teljesen be tudtam őt engedni magamhoz. Most olyan különleges és szoros viszony van kettőnk között, ami rengeteg energiát ad, és ami feltölt. De őszintén szólva, útkeresésben vagyok a mai napig, megpróbálom megtalálni a helyemet, de nem mindig találom" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.