Ilyen volt Vasvári Vivien luxuslakodalma: a nagy eseményre több száz vendég volt hivatalos

Forrás: Instagram -
lakodalom esküvő luxus Vasvári Vivien Bodnár Zsigmond
Négy hónappal ezelőtt, Balin kérte meg Vasvári Vivien kezét üzletember párja, Bodnár Zsigmond, pénteken pedig már az esküvőt is megtartották. A hatalmas lagziba a celebvilág apraja-nagyja meghívást kapott, több száz vendég volt ott a nagy eseményen, többek között Rubint Réka és Schobert Norbert is tiszteletét tette a helyszínen, a várnegyedben található Főőrség és Lovardában.

A pénteki esküvőn zenét Kis Grófo és a TNT szolgáltatta, a vendégek szerint Vivien, noha 5 hónapos terhes, az este során egy percre sem ült le.

A Blikknek nyilatkozó meghívott azt mondta:

"Éjszaka még bőven táncolt Vivien, nagyon jó volt a hangulat, a felnőttek és a gyerekek is jól érezték magukat" – mondta el a pár egyik barátja, akit nagyon meghatott, amikor Zsigmond Kulka János Az ő szerelme című dalát adta elő feleségének, akivel közösen Cyndi Lauper True Colors slágerét énekelték el a vendégeknek.

Vasvári Vivien Forrás: Instagram

A lakodalmon az is kiderült, hogy Vivienéknek kisfia lesz, s noha a születendő gyermek nevét nem árulták el, arról azonban már korábban beszélt a mostanra a közösségi médiában Vasvári helyett már Bodnár néven szereplő celeb, hogy különleges, nem magyar nevet adnak majd gyermeküknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.