Kimenőt kapott házi őrizetéből Herczeg Zoltán - fotókon az első szabad órák

Fotó: Polyák Attila - Origo -
divattervező fotó házi őrizet Herczeg Zoltán kimenő divatguru drogkereskedelem
Hetente egyszer két órát tölthet a szabadban Herczeg Zoltán, aki drogkereskedelem gyanúja miatt van házi őrizetben. Az első kimenőt barátnőjével töltötte, a kiruccanásról fotók is készültek. 

Néhány hete szabadult a börtönből Herczeg Zoltán, ahol előzetes letartóztatását töltötte. A bíróság engedélyezte számára a házi őrizetet, ami viszonylagos szabadsággal jár: hetente egyszer 2 órára kiszabadulhat a saját otthona fogságából.

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Herczeg Zoltán Fotó: Polyák Attila - Origo

A divatguru élt is a lehetőéggel, és hétfőn reggel a barátnőjével kéz a kézben hagyták el a lakást. A heti egy kimenőre minden héten hétfőn, reggel 9 és 11 között van lehetősége a divatszakembernek, ebben az időben a hivatalos ügyeket és a bevásárlást intézheti el, ezen kívül csak a lakása gangján szívhat friss levegőt.

A Blikk fotókat is készített a Herczeg Zoltánról és párjáról, melyek ellen a divatterezőnek nem volt kifogása, ám érthető módon ideje sem nagyon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.