Gáspár Győző és Bea elárulta: ez a házasságuk titka

házasság HOT! magazin Gáspár Győző Gáspár Bea
Az öröm és boldogság mellett szomorúbb, nehezebb időszakok is tarkították Gáspár Győző és Bea elmúlt 30 évét együtt. De a kapcsolatuk erősebb mindennél, bármilyen akadályt kibír. 

Gáspár Győzőék idén ünneplik a 30. házassági évfordulójukat. A házaspár a jeles nap alkalmából elmesélte, hogy szerintük, mi a kapcsolatuk titka, mitől érzik azt ennyi idő után is, hogy sokkal jobb együtt, mint külön.

Gáspár Győző, Gáspár Bea tv2

Megbocsátok, ez a harminc év receptje.

Nagyon sokszor nehéz volt együtt maradni. Tavaly is éreztük ezt. Amikor mentünk az Ázsia Expresszbe, akkor nem voltunk jól egymással. Rengeteget dolgozunk együtt, mindent együtt csinálunk, Győző sokszor jön velem főzni, zsűrizni, és besokalltunk. De az a műsor jót tett nekünk. Bár féltünk tőle, úgy jöttünk vissza, hogy rendbe tudtuk hozni a kapcsolatunkat" - árulta el Bea a hot! magazinnak, aki szerint az nem mond igazat, aki azt állítja, hogy harminc év alatt nem került hullámvölgybe a kapcsolatuk.

Megismerkedésük részleteiről, a lánykérésről, házasságukról bővebben a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.