Halász Judit soha nem beszél három unokájáról: ez áll a döntése hátterében

Forrás: MTI/Keleti Éva -
színésznő unokák Halász Judit
Halász Judit három unoka büszke nagymamája, a színésznő azonban ritkán mesél róluk. Most elárulta, hogy ennek mi az oka. 

Halász Judit fia, Tamás három unokával ajándékozta meg az édesanyját, akikre a színésznő rendkívül büszke. A nyilvánosság előtt azonban ritkán mesél róluk, most elárulta, hogy ennek mi az oka.

"Az unokáim, Félix, Maximilián és Leó kisgyerekként szerették, amikor meséltem, énekeltem nekik lefekvés előtt, amikor nálunk aludtak. Most már nagyfiúk.


Halász Judit soha nem beszél három unokájáról: ez áll a döntése hátterében Forrás: MTI/Keleti Éva

Nem szeretik, ha a megkérdezésük nélkül róluk beszélek. Már a saját világukat élik, és ahogy ilyenkor a fiatalok, nem akarják, hogy a hátuk mögött ebbe bárki beleszóljon. Középiskolások, a legidősebb idén érettségizik, a középső tizenegyedikes, a legkisebb pedig kilencedikbe jár. Még nem felnőttek, tehát várnom kell, hogy dédi lehessek"

– mesélte Halász Judit a Star magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.