Jamie Foxx lánya elárulta, milyen állapotban van jelenleg az édesapja

Forrás: AFP/Michael Tran -
betegség Corinne Foxx egészségi állapot kórház Jamie Foxx Shazam
Egy hónap telt el azóta, hogy Jamie Foxx kórházba került, azóta rengeteg valós és valótlan információ, találgatás hangzott el az amerikai sajtóban. Ezeknek a végére tett most pontot lánya, Corinne Foxx. 

Corinne azért döntött úgy, hogy a social mediában tájékoztatja az embereket apja egészségi állapotáról, mert a Radar nevű amerikai portálon azt írták: „Jamie Foxx családja a legrosszabbra készül".

Jamie Foxx, lánya Corinne Foxx Forrás: AFP/Michael Tran

A hasonló valótlan állítások és rémhírek elejét akarta venni a színész lánya azzal, hogy pénteken (május 12-én) Instagram-srotyban elárulta, hogy a színész hetek óta otthon van.

„Szomorú látni, ahogy megvadul a média. Apám hetekkel ezelőtt kijött a kórházból, otthon lábadozik. Tegnap még pickleballozott is! Köszönöm mindenkinek az imát és a támogatást!" - írta Corinne, aki azt nem árulta el, miért volt kórházban Jamie Foxx - írja az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.