Négy hete van kórházban Jamie Foxx - családja a legrosszabbra készül

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
egészség kórház Jamie Foxx komplikáció
Április elején szálították kórházba Jamie Foxx-ot: akkor forgatási balesetről szóltak a hírek. Később a családja adott ki közleményt, melyben a színész lánya egészsgügyi komplikációkról beszélt. Azóta 4 hét telt el, és Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze még mindig kórházban van, családja aggódik- a legrosszabbra készülnek.

A színészt a Netflix hamarosan megjelenő, a Back In Action című filmjén dolgozott Cameron Diazzal, amikor kórházba került.

Jamie Foxx Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Azóta a színészhez közeli források sorra nyilatkoztak, a család több alkalommal számolt be a közösségi médiában Foxx állapotáról, és ezek alapján egy héttel ezelőtt állítólag Jamie állapota javult. Egyes források azt állították, hogy az orvosok további vizsgálatokat végeznek, mielőtt kiengedik a sztárt a kórházból, és azt tanácsolták neki, hogy kerülje a felesleges stresszt.

Ennek ellenére vagy éppen ezért többekben felmerült: hogy ha a színész jól van, akkor miért kell még mindig kórházban tartózkodnia - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.