Autós üldözésbe keveredett Harry herceg és Meghan Markle New Yorkban

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo -
Meghan Markle New York Harry herceg autós üldözés
Meghan Markle és Harry herceg egy díjátadó ünnepségen vettek részt kedden New Yorkban, ahol a hercegné díjat kapott. Információk szerint az esemény után a lesifotósok miatt autós üldözésbe keveredett a házaspár.

A díjkiosztó után Meghan és Harry autóba szálltak, amit több lesifotós is megrohamozott, majd az indulás után rögtön követni kezdték őket.

Autós üldözésbe keveredett Harry herceg és Meghan Markle New Yorkban Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo

"Tegnap este Sussex hercege és hercegnéje, valamint utóbbi édesanyja egy közel katasztrofális autós üldözésbe keveredtek egy rendkívül agresszív paparazzo miatt. Ez a több mint két órán át tartó könyörtelen üldözés több, közeli ütközést eredményezett, amelyekben más sofőrök, gyalogosok és a New York-i rendőrség két tisztje vett részt"

– nyilatkozta a herceg sajtósa: szerencsére a hercegi pár épségben megúszta az esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.