Együtt forgatott Marics Peti és új szerelme - a lány több Valmar- klipben is szerepet kapott

Valmar Kovács Gyopár forgatás videoklip Valkusz Milán Marics Peti
Hogy a barátnője-e Kovács Gyopár Marics Petinek, hivatalosan még nem derült ki, de nemrégiben a színésznő egyik barátja és egy kollégája is a fiatalok kapcsolatáról fecsegett ki információkat. Most pedig kiderült, hogy a lány több Valmar-klipben is helyet, azaz szerepet kapott. 

A 16 évesen a Rising Starban feltűnt, ma már 24 éves Kovács Gyopár nemcsak szép, de sokoldalú tehetség is, és úgy tűnik, elrabolta Marics Peti szívét. A korábban a Valmar egyik klipjében menyasszonyként feltűnő színésznő most az együttes újabb két videoklipjében is szerepet kapott.

Gyopár korlátozott ideig elérhető Instagram storyban jelentkezett be a a 100 lány című Valmar-dal klipjéek forgatásáról, de Valkusz Milán saját Insta-posztjában elárulta, hogy készül még egy klip, Túl nagy falat címmel, amiben a fiatal színésznő szintén szerepel majd, legalábbis Marics Peti posztjában ott áll a háttérben, világoszöld ruhában.

Úgy tűni, a két fiatal közel áll egymáshoz...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.