Kiszel Tünde úgy érzi, a média skatulyája miatt ítélték meg rosszul az emberek

Forrás: Instagram/kiszeltunde -
televízió média Kiszel Tünde skatulya sztár műveltség
Kiszel Tünde régóta van a médiában. A celeb 60 éves elmúlt már, de népszerűsége töretlen, azt mondja, akárhova megy, hatalmas szeretettel fogadják. Csak azt sajnálja, hogy a médiának sosem kellett a műveltsége, beskatulyázták, és emiatt az emberek is hibásan ítélték meg. 

Tünde a Story Magazinnak mesélt arról, hogy nagyon ritkán kapott lehetőséget arra, hogy megcsillogtassa tudását, pedig lett volna mit. De a média beskatulyázta, és ebből kilépni sosem tudott, pedig szívesen mesélt volna Wagner-operákról is, ugyanakkor érti, hogy így kevésbé lett volna érdekes a nézők számára.

Kiszel Tünde Forrás: Instagram/kiszeltunde

"De olykor azért megvillanthattam a tudásom, és azt például senki sem veheti el tőlem, hogy azon kevesek közé tartozom, akik a nemzet, sőt a világ nagyjaival interjúzhattak. Sinkovits Imrétől Luciano Pavarottin át Sylvester Stallone-ig. Vagy hogy évekig vezettem szenteste műsort a televízióban, mert küldetésemnek éreztem, hogy könnyebbé tegyem az ünnepet azok számára, akik azt egyedül töltik" - mondta el a magazinnak Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.