Barátokból szeretők: ezeknél a csillagjegyeknél csak így működhet

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat alap barátság horoszkóp magazin Szűzek
Sokan gondolják úgy, hogy egy jó párkapcsolat alapja a jó barátság, és a szerelem csak akkor lehet tartós, ha előtte már kialakult egyfajta ismeretség. Különösen igaz ez a következő négy csillagjegyre: náluk gyakran feltétele a szerelemnek a barátság.

Egyesek el sem tudják képzelni, hogy úgy menjenek bele egy párkapcsolatba, hogy nem ismerték meg előtte alaposan a másikat. Fontos számukra, hogy kapjanak egy jó képet a másikról, hogy ne érje őket meglepetés. A következő csillagjegyeknél a párkapcsolat alapja egyértelműen a barátság.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülötte társaságkedvelő, szereti, ha sok ember veszi körül. Nagyon könnyen ismerkedik, és ha valakit érdekesnek talál, akkor mindenképpen megpróbál közel férkőzni hozzá. Mindenképpen meg akarja tudni, hogy a potenciális szerelem ugyanazokat az értékeket osztja-e, mint ő, és illeszkedik-e az életébe. Mielőtt az Ikrek bárkibe beleszeret, alapos ismeretségre, szoros barátságra van szüksége.

Mielőtt az Ikrek bárkibe beleszeret, alapos ismeretségre, szoros barátságra van szüksége Forrás: Shutterstock

Szűz

A Szűz jegy szülöttei olyan kapcsolatra vágynak, ami tökéletesen megfelelő számukra. Biztosra akarnak menni, nem szeretnek futó kapcsolatba bonyolódni, mindig hosszú távra terveznek. Ezért annyira fontos számukra, hogy jól ismerjék azt az embert, akivel párkapcsolatba kezdenek. A mély barátság mindennek az alapja, a Szűzek csak így tudják megismerni választottjuk igazi karakterét.

Skorpió

A Skorpiónak sok idő kell, hogy valakiben megbízzon. Különösen igaz ez a párkapcsolatokra, ezért soha nem rohan hanyatt-homlok egy új kapcsolatba. Mielőtt bármi történne, meg kell ismernie az illetőt. A szerelem kialakulásához elengedhetetlen számára, hogy barátság előzze meg azt. Csak akkor enged utat az érzéseinek, ha teljesen megbízik valakiben.

Nyilas

A Nyilas csillagjegy szülöttei olyanok, mint a zászlók a szélben. Szükségük van a szabadságra, szeretik a kalandot, de vágynak a biztonságra. Egy kapcsolat nagyon nagy dolog a Nyilas számára, biztos akar lenni abban, hogy nem kell szakítania pár hét után. A potenciális partnereknek át kell esniük a barátság-teszten, és ha sikerült nekik, a Nyilas biztosan tudja, hogy nem hozott rossz döntést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.