Először mutatkozott együtt hivatalos eseményen Robert De Niro és hetedik gyermekének édesanyja

Robert De Niro család Tiffany Chen korkülönbség újszülött gyerek
Robert De Niro és Tiffany Chen első hivatalos rendezvényükön vettek részt, mint pár. A 79 éves színész frissen született hetedik gyermeke édesanyjával, a 45 éves harcművészet-oktatóval érkezett a Vanity Fair x Prada Party-ra a 2023-as Cannes-i Filmfesztivál után, május 20-án, szombaton a franciaországi Cap d'Antibesben.

Robert öltönyben érkezett a rendezvényre, melynek a Hotel du Cap-Eden-Roc adott otthont. Tiffany talpig feketébe öltözött és napszemüveget viselt, amit egy türkizkék pénztárcával dobott fel.

A közös megjelenésre nem sokkal azután került sor, hogy a világsztár egy interjúban megerősítette, hogy Tiffany az újszülött gyermekének anyja, és hogy lányuk született, akinek a Gia Virginia Chen-De Niro nevet adták.

Mint kiderült, a babát tervezték, és nagyon boldogok, hogy család lettek.

A pár közel egy éve szerelmi kapcsolatban áll egymással. A színész és a harcművészet-oktató kapcsolatát tavaly júliusban leplezték le Ibizán - írja a Just Jared.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.