"Los Angelesben igen, de New Yorkban lehetetlen az autós üldözés" - reagált Whoopi Goldberg, a sussexiek paparazzi-vádjaira

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo -
autósüldözés Whoopi Goldberg paparazzi Sussex hercegnéje Meghan Markle Sussex hercege New York Harry herceg
Kételkedik Harry herceg és Meghan Markle szavahihetőségében Whoopi Goldberg, és ezt arra a puszta tényre alapozza, mint a New York-i forgalom. 

A sussexi hervegi pár szóvivője közleményében azt állította, hogy kedden, egy New York-i díjátadó ünnepség után Harry herceg és felesége, Meghan Markle életveszélyes helyzetbe kerültek, amikor paparazzók egy csoportja kezdte üldözni a taxijukat.

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo

Az ügyben megszólalt a taxisofőr, aki az állítólagos üldözés után egy rövid ideig szállította a hercegi párt, és aki szerint idegesek voltak, amikor leintették az autóját, de amíg a kocsijában ültek, nem voltak veszélyben.

Most Whoopi Goldberg is elmondta a véleményét az állítólagos autósüldözésről.

"A szóvivőjük csaknem katasztrofális autós üldözésnek nevezte. Mások azt mondták, hogy nem volt vészes, de azt hiszem, a New York-i emberek tudják, hogy ha lehetséges lenne New Yorkban az autós üldözés, akkor mindannyian időben odaérnénk a színházba" – mondta Goldberg a „The View" című műsorban csütörtökön.

Hozzátette, amirw a pár szóvivője hivatkozik, az legfeljebb Los Angelesben lenne lehetséges - írja a Page Six.

A New York-i rendőrség tiszta vizet öntött a pohárba: „Sussex hercege és hercegnéje megérkezett úti céljához, és nem érkezett jelentés ütközésről, idézésről, sérülésről vagy letartóztatásról" – mondta el a rendőrség szóvivője, egy másik magasrangú rendőrtiszt pedig azt mondta a New York Postnak, hogy egy járőrautójuk jelen volt az eseménynél, mely határozottan nem tartott két órán át...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.