Ez az ismert magyar modell rabolta el Shane Tusup szívét - Fotó

modell párkapcsolat szerelem Nagy Viktória Shane Tusup
Ismert magyar modellbe szerelmes Shane Tusup, a szerelmeseket hétvégén egy budai bevásárlóközpontban sikerült lencsevégre kapni. 

Shane Tusup egy fiatal, szőke hajú nő társaságában andalgott az egyik budai bevásárlóközpontban a hétvégén. A fiatalok szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.

"Egyértelmű volt, hogy milyen bensőséges a kapcsolatuk. Az egyik kávézó előtt álltak meg, és folyamatosan beszélgettek, láthatóan tökéletes volt az összhang kettejük között, mert újra és újra megérintették egymást, miközben nagyokat nevettek. Jó volt látni, hogy ilyen boldogok"

- mondta a Blikknek a szemfüles olvasóriporter.

A Tusup mellett látott hölgy Nagy Viktória Zoé fitneszmodell, akiről a sztáredző korábban már több képet is posztolt a közösségi oldalán, ugyanis ő segítette Viktória felkészülését az IFBB világbajnokságra. Már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy több van köztük munkakapcsolatnál, bár ezt akkor mindketten cáfolták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.