Harry hercegnek állítólag van egy titkos hotelszobája van, ahova Meghan Markle elől menekül

hotelszoba Meghan Markle Sussex hercege Harry & Meghan Harry herceg sussexi hercegné
Az egyik brit napilap azt állítja, hogy Harry herceg időnként menekül a felesége elől. Olyankor egy az otthonukhoz közeli luxusszállodába megy, ahol szobát tart fenn magának arra az esetre, ha Meghan nélkül akarna lenni. Ugyanezen okokból állítólag egy Los Angeles-i privát luxusklubot is gyakran látogat.

A The Sun annak apropóján jelentette meg a cikket, hogy Harry és Meghan nem osztott meg fotókat 5. hézassági évfordulójukról. A különböző forrásokra hivatkozó lap szerint, ha a kis herceg nem a szállodába menekül neje elől, akkor az exkluzív San Vicente Bungalowsban, egy privát klubban száll meg Los Angelesben, miután edzett a közeli Barry's Bootcampben.

Harry herceg Forrás: AFP/Daniel Leal

A nyugat-hollywoodi klubnak szigorú adatvédelmi szabályzata van, a vendégeknek tilos fényképezni a helyszínen, érkezéskor matricákat kell elhelyezni a telefonjuk kameráján. Ezen kívül nem beszélhetnek semmiről, amit a tagokról vagy vendégeikről látnak, tudnak, valamint tilos más tagokat megközelíteni vagy megzavarni a klubházban.

Harry herceg képviselője tagadta a híreszteléseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.