Ezek a legtalálékonyabb csillagjegyek - Rajtuk nem könnyen fognak ki a problémák

Forrás: Shutterstock -
Bak csillagjegy Ikrek csillagjegy Szűz csillagjegy Vízöntő
Ahány ember, annyi problémamegoldó képesség... Ám vannak, akiknek mégis könnyebben megy, ha a megoldás érdekében önállóan kell kitalálniük valamit, Nézzük, mely csillagjegyek ezek!

Szűz

A Szűz jegyű embereket analitikus, a részletekbe menő gondolkodása teszi alkalmassá a problémák hatékony megoldására. Sok minden érdekli őket, és ha valamire kíváncsiak, a dolgok mélyére hatolnak, és addig kutatnak, amíg meg nem értik az összefüggéseket, és rá nem jönnek a megoldásra. Segíti ebben az alapvetően mindent megkérdőjelező, kritikus gondolkodásuk is: ha még csak majdnem biztos a sikerben, tovább keresgélnek.

Ikrek

Az Ikrek a Szűzzel ellentétben hajlamos csupán belekapni mindenbe és időről időre mindig új dolgokért lelkesedik. Ám uralkodó bolygója - ahogy a Szűznek is - a Merkúr, így rendkívül fogékony, csak úgy szívja magába az ismereteket. Ő nem biztos, hogy alaposan és megfontoltan jár körbe egy témát, de általában mindig van ötlete a megoldásra. Remekül kommunikál, így, ha csapatban keresnek választ egy kérdésre, az Ikrek képes meggyőzni a többieket, hogy az ő megközelítése lesz a nyerő.

Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Az innovatív és intelligens Vízöntő szinte biztos, hogy nem a hagyományos módon közelít egy problémához. Találékony, ugyanakkor képes hideg fejjel gondolkodni, így hamar rájön, mi a legjobb döntés az adott szituációban. A Szűzhöz hasonlóan kételkedő természetű, semmilyen elmélet mellett nem kötelezi el magát, amíg nem teljesen látja bizonyítottnak. Ha igen, akkor pedig már senki nem térítheti el.

Bak

A Bak jegy szülöttei fegyelmezettek és alaposak. Ha döntést kell hozniuk, azt nem kapkodják el, higgadtan és határozottan állnak a problémákhoz is. Rendkívül fegyelmezettek, szervezettek. Nem vesznek el a részletekben, általában globálisan kezelik a problémát: racionálisak, megfontoltak. Az asztrológia szerint ők a legjobb vezetők is, ami nem csoda a tulajdonságaikat tekintve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.