Gálvölgyi János boldog, hogy a kórházból hazatérve, családja körében ünnepelheti 75. születésnapját

Fotó: Bielik István - Origo -
Kossuth-díjas Hernádi Judit Gálvölgyi János színész Farkasházy Tivadar születésnap
Két hét után kiengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost, akit május 10-én, miután a mentők kiérkezésére hiába vártak,  életveszélyes állapotban, lányai szállítottak kórházba szív- és tüdőelégtelenség miatt.

A Kossuth-díjas színész boldog, hogy otthonában, családjával ünnepelheti meg 75. születésnapját. Olyannyira örül hazatérésének, hogy rögtön fel is hívta Hernádi Juditot, aki az RTL Híradónak így mesélte el a történteket:

„János – a legnagyobb meglepetésemre – egyszer csak fölhívott, majd azt mondta, már otthon van" - mondta el a színésznő, aki barátja kórházi kezelkése alatt vlgig tartotta akapcsolatot a családdal.

Gálvölgyi János Fotó: Bielik István - Origo

Gálvögyi egy másik kollégájával, Farkasházy Tivadarral is beszélt telefonon, aki olyan vidámnak érezte a színész hangját, mint amilyen 20 évvel ezelőtt volt.

„A történtek után is optimista, aminek nagyon örülök. Bízom benne, hogy most már minden rendben lesz vele" - nyilatkozta a humorista a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.