Így búcsúznak a sztárok Tina Turnertől: "Micsoda nő, micsoda élet és micsoda harcos”

halál búcsú Tina Turner hírességek
Az egész világ gyászolja Tina Turnert, aki tegnap, 83 éves korában távozott az élők sorából. A világsztárok közül többen a közösségi oldalukon búcsúztak a rock and roll királynőjétől. 

A Rock 'n' Roll királynőjeként emlegetett Turner hosszú betegség után, Zürich közelében található otthonában halt meg. Halálhíre az egész világot sokkolta. Zenésztársai, barátai a közösségi oldalukon búcsúztak a legendás énekesnőtől - írja a Blikk.

"Szomorú vagyok a barátom, Tina Turner halála miatt. Valóban rendkívül tehetséges előadóművész és énekesnő volt. Inspiráló volt, melegszívű, vicces és nagylelkű. Sokat segített, amikor fiatal voltam, és soha nem felejtem el"

– írta Mick Jagger a posztjában.

"Micsoda nő, micsoda élet és micsoda harcos"

– írta Alicia Keys, aki mindig hálás lesz az énekesnőnek, amiért úgy bánt vele, mintha a testvére lenne.

"A legendás, ikonikus, díva és szupersztár szavakat gyakran túlhasználatosan használják, de Tina Turner mindet megtestesíti és még sok mást: hihetetlen előadó, zenész és úttörő. Számomra mindig is túlélő lesz, és mindenhol inspiráló a nők számára. A zenéje továbbra is inspirálja a következő generációkat. Nyugodj békében, Királynő"

– írta a Twitteren Mariah Carey.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.