Megmutatta szülés utáni alakját Kustánczi Lia

Forrás: Instagram/djlia_official -
Kustánczi Lia fotó szülés kismama
Hatalmas a boldogság Kustánczi Liáknél, mióta megszületett a lemezlovas kisfia. A kis Benett hat héttel ezelőtt látta meg a napvilágot.

Korábban az újdonsült kismama elmesélte, hogy kisfia születése nem volt sima ügy, mivel Lia hasában a baba nyomta a máját, emiatt pedig felborult az epeműködése, ami allergiás reakciót váltott ki nála, és a hasa tele lett viszkető kiütésekkel. Ez egy vérvételkor derült ki, s mivel várandósan orvosa nem engedte az allergiagyógyszerek szedését, úgy döntöttek, nem várnak tovább: a szülész a császármetszés mellett döntött. Lia párja azonban végig bent lehetett Benett születésénél, aki szerencsére egészséges és napról napra egyre inkább képes lenyűgözni a szüleit.

Megmutatta szülés utáni alakját Kustánczi Lia Forrás: Instagram/djlia_official

"Ez egy teljesen új élethelyzet! Szerintem a világ legcsodálatosabb dolga anyukának lenni. Nem mondom, hogy nincsenek mélypontok, az éjszakák elég kemények tudnak lenni és tapasztalatlan még az ember. Épp ezért előfordulnak olyan elbizonytalanító pillanatok, amikor felteszem magamnak a kérdést, hogy én képes vagyok-e erre, vajon minden jól csinálok-e, de ahogy telik az idő és egyre gyakorlottabb leszek, a kétségek is köddé válnak. Szóval én imádom ezt az állapotot, imádok otthon lenni vele. Bele tudok veszni a mosolyába, a tekintetébe" - mesélte Lia a Borsnak, aki hat héttel a szülés után kiváló formában van.

A róla készült friss fotókat itt megtekintheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.