Hatalmas a boldogság Kustánczi Liáknél, mióta megszületett a lemezlovas kisfia. A kis Benett hat héttel ezelőtt látta meg a napvilágot.

Korábban az újdonsült kismama elmesélte, hogy kisfia születése nem volt sima ügy, mivel Lia hasában a baba nyomta a máját, emiatt pedig felborult az epeműködése, ami allergiás reakciót váltott ki nála, és a hasa tele lett viszkető kiütésekkel. Ez egy vérvételkor derült ki, s mivel várandósan orvosa nem engedte az allergiagyógyszerek szedését, úgy döntöttek, nem várnak tovább: a szülész a császármetszés mellett döntött. Lia párja azonban végig bent lehetett Benett születésénél, aki szerencsére egészséges és napról napra egyre inkább képes lenyűgözni a szüleit.

Megmutatta szülés utáni alakját Kustánczi LiaForrás: Instagram/djlia_official

"Ez egy teljesen új élethelyzet! Szerintem a világ legcsodálatosabb dolga anyukának lenni. Nem mondom, hogy nincsenek mélypontok, az éjszakák elég kemények tudnak lenni és tapasztalatlan még az ember. Épp ezért előfordulnak olyan elbizonytalanító pillanatok, amikor felteszem magamnak a kérdést, hogy én képes vagyok-e erre, vajon minden jól csinálok-e, de ahogy telik az idő és egyre gyakorlottabb leszek, a kétségek is köddé válnak. Szóval én imádom ezt az állapotot, imádok otthon lenni vele. Bele tudok veszni a mosolyába, a tekintetébe" - mesélte Lia a Borsnak, aki hat héttel a szülés után kiváló formában van. 

A róla készült friss fotókat itt megtekintheted.