Szájfeltöltéséről vallott Geronazzo Mária: "Eldöntöttem, hogy na még egy kicsit, na még egy kicsit, és aztán ekkora lett"

Forrás: rtl.hu -
Geronazzo Mária plasztika szájfeltöltés
Geronazzo Mária 2008-ban hatalmas méretűre plasztikázott ajkaival robbant be a köztudatba. A celeb most plasztikai beavatkozásairól vallott őszintén. 

Geronazzo Mária egyik legmeghatározóbb testrésze a szája, amelynek gyakorlatilag az ismertségét is köszönheti. A celeb 2008-ban kapott nyilvánosságot, hatalmasra plasztikázott ajkai miatt, amelyek Mária elmondása szerint úgy lettek egyre nagyobbak, hogy azt ő gyakorlatilag észre sem vette.

Szájfeltöltéséről vallott Geronazzo Mária: "Eldöntöttem, hogy na még egy kicsit, na még egy kicsit, és aztán ekkora lett" Forrás: rtl.hu

"Az a probléma, hogy az ember egyszer elkezdi, és egy idő után már nem láttam, mennyire vastag. Mindig vártam egy hónapot, megnéztem, utána eldöntöttem, hogy na még egy kicsit, na még egy kicsit, és aztán ekkora lett"

- mondta őszintén az RTL Fókusz című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.