Anya és lánya egyszerre szültek - a nagymama időnként szoptatta is saját unokáját

nagymama szoptatás anya és lánya szülés család
Jane McNeice kivételesen fiatal nagymama lett, amikor lányának, Lauranak 15 évesen kislánya született. Később az anya-lánya páros pontosan ugyanabban az időben esett teherbe.

Amikor Jane McNeice megtudta, hogy tinédzser lánya terhes, teljesen le volt sújtva, és megpróbálta rávenni Laurát az abortuszra, ám az akkor 15 éves lány megtartotta gyermeként, mivel mindig is fiatalon szeretett volna gyermeket vállalni, akárcsak édesanyja, aki 18 évesen szülte Laurát.

Laura 2012-ben világra hozta kislányát, Evie-t, ezzel Jane 34 évesen nagymama lett, ám ez sem tartotta vissza, hogy további gyermekeket vállaljon.

2016-ban Jane és Laura egyszerre estek teherbe, ami még közelebb hozta egymáshoz az anya-lánya párost. Szülőként támogatták egymást, hiszen egyszerre nevelték kisgyermekeiket, sőt Jane még szoptatta is unokáját, hogy így segítsen Laurának.

"Volt néhány alkalom, hogy szoptattam az unokáimat. Szerintem ez elég extrém, és nem mindenki fogadja el. Lesznek, akik ezt elképesztőnek és teljes kiváltságnak tartják, de lesznek, akik szerint ez beteges" - mondta el gondolatait Jane.

Az anya-lánya páros jelenleg Doncasterben él, Jane-nek három, míg Laurának négy gyermeke van.

A 47 éves Jane azt mondta, hogy sok előnnyel jár, hogy fiatalon szült, mert így hosszabb ideig lesz jelen unokái életében, mint a legtöbb nagyszülő - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.