2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Milyen hosszúságú szoknyák lesznek divatosak ebben a szezonban?

Forrás: answear.hu -
PR cikk
Az idei trendek rendkívül sokféle szoknyatípust hoztak vissza. Ám még ezek között is akad olyan, ami kiemelkedően kedvenc sokak számára, és vélhetően nem is fog sokáig kimenni a divatból. Milyen hosszúságúak ezek a szoknyák?
Forrás: answear.hu

Visszafogott mini

Az épp hogy a combokat takaró miniszoknya már nem divat önmagában viselve. Egyébként sem volt túlzottan praktikus. Ugyanakkor nyugodtan viselhetjük például leggingsszel. Az igazi trendi mini ugyanis visszatért a praktikus keretek közé, már ami a szoknya hosszát illeti. A maximum combközépig érő darabok hódítanak, de főleg azok a típusok, amik a combközép résztől még picit hosszabbak. Ez ugyanis az a mérték, ami kényelmesen viselhető anélkül, hogy állandóan igazgatnunk kellene. Ráadásul a jó ízlés határán belül mozog, ezért még egy félelegáns környezetben is nyugodtan hordható. A nem testhezálló A-vonalú vagy ceruzaszoknya mellett ebből a szoknyahosszból az oldalzsebes verziók is slágernek fognak számítani. Kinézetre olyanok, mintha rövidnadrágot viselnénk, ám valójában miniszoknya van rajtunk. Ha pedig itt tartunk, érdemes megemlíteni a nadrágszoknyákat is. Ez kakukktojás ugyan, hiszen nadrág, viszont kinézetre teljesen hozza a szoknya stílust. Ebből a fazonból mindenféle hossz divatos lesz a nyári szezonban.

Forrás: answear.hu

Midi – ahogyan a retró időkben láttuk

A midi, azaz közepes szoknyák közt a vintage és a retró időket idéző fazonok és hosszok lesznek a nyár slágerei. Ezek között a térdig és a lábszárközépig érő hosszt kell érteni, amelyek a régi időkben voltak igazán divatosak. Egy szép rakott szoknya vagy farmerszoknya tökéletes választás ehhez a szoknyahosszhoz, akárcsak a klasszikus A-vonalú darabok. Jól viselhetjük többféle stílushoz. Például kombinálhatjuk sneakerrel, de egy nőies magassarkúval is. Kiváló nyári viselet, hiszen nem kényelmetlenül rövid, vagyis nem fogja már felfújni a szél, ugyanakkor nem is nagyon hosszú – pont jó. Nem véletlenül ez a szoknyahossz volt régen a dolgozó, modern nő alapruházata, hiszen praktikus volt, mégis nőies. Ráadásul a pin-up stílus is itt kezdődik. Az idei trendek midijei között például szép számmal akadnak pin-up hatású szoknyák, ahogyan olyanok is, amilyenek az ötvenes években voltak elterjedtek. Ezen típusoknak még a mintája is hozza a retró életérzés. Nagyvirágos minták, csipkék és fodrok díszítik ezeket a lábszárközépig érő szoknyákat.

Maxi szoknyák – minden körülmények között

A szezon igazi sztárjai a hosszú szoknyák lesznek. Ezek között a különleges, légies, áttetsző anyagból készült változatok tökéletesek akár a strandra is. Azonban hosszú szoknyát viselhetünk csipkéből vagy farmerból is. A fazonok pedig igazán sokrétű változatosságot rejtenek. A hosszú szoknyánk lehet hasított, aszimmetrikus, ceruza vagy teljesen bő fazonú is, mindenképpen igazán divatosnak számít. Viselhetjük farmerkabáttal, vagy akár crop toppal, és nyugodtan hordhatjuk platform sneakerrel is magassarkú helyett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.