Harry és Meghan befejezték: nincs több film, nincs több könyv, nincs több mondanivaló

Forrás: -- -
Meghan Markle visszavonulás nyilvánosság Harry herceg
Óriási fordulat: Harry hercegnek és Meghan Markle-nak nincs több mondanivalója. Nem akarnak több interjút adni, dokumentumfilmet csinálni és könyveket írni.

„Életüknek ez az időszaka véget ért, hiszen nincs már mit mondani" - mondta egy, a párhoz közel álló informátor a The Sun magazinnak. Harry és Meghan azt tervezi, hogy végleg búcsút mondanak a rivaldafénynek.

Harry és Meghan búcsút int a rivaldafénynek Forrás: --

2021-ben Sussex hercege és hercegnéje lemondott arról, hogy a brit királyi család magas rangú tagjai legyenek. A döntésüket az Egyesült Államokba való költözés követte, szerettek volna hétköznapibb életet élni. Hogy ezért mindent megtettek-e, döntse el mindenki maga. Botrányos interjút adtak Oprah Winfrey-nek, majd dokumentumfilmet készítettek a megismerkedésükről és közös életükről, amiben többször lejáratták a királyi családot, többek között rasszizmussal vádolták meg őket. Ezután jelent meg Harry életrajzi könyve, ami megint csak nem a családi béke helyreállítását szolgálta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.