Harry herceg nem jelent meg a bíróságon, pedig ő indított pert

Forrás: MTI/AP/Frank Augstein -
lap tárgyalás per Harry herceg
Harry herceg kártérítési pert indított, mert bizonyos lapok lehallgathatták a telefonbeszélgetéseit. A bíróságon azonban már nem jelent meg.

Harry szerint a Mirror Group Newspaper (MGN), a Sunday Mirror és a Sunday People című lapok engedély nélkül lehallgatták a telefonbeszélgetéseit. Azt állítja, hogy 1996 és 2010 között megjelent mintegy 140 cikk tartalmazott jogellenes módszerekkel gyűjtött információkat, és ezek közül 33-at választott ki, hogy a tárgyaláson figyelembe vegyék. Az ügy nyitó tárgyalása hétfőn zajlott, Harry azonban nem jelent meg. Ügyvédjei azt közölték a bíróságon, hogy először kedden teszi tiszteletét a herceg.

Harry nem jelent meg a bíróságon Forrás: MTI/AP/Frank Augstein

Harry nem hozott jó döntést. A bíró ugyanis utasítást adott arra, hogy a tanúknak a tanúvallomásuk meghallgatása előtti napon rendelkezésre kell állniuk - írja a Bors. Fancourt bíró „meglepettségének" adott hangot a herceg távolmaradásával kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.