Rekordszámú nő jelentkezett az idei Nagy Ő-be: Jákob Zoltánért már most odavannak a hölgyek

tv2 -
Jákob Zoltán Nagy Ő TV2 idei évad jelentkezés
Már most imádják a nők Jákob Zoltánt, ezt igazolja az is, hogy az idei évadba sokkal többen jelentkeztek, mint eddig bármikor. 

A műsor rendezője és kreatív producere elmondta, hogy a Jákob Zoltán nevével meghirdetett idei évadba sokkal több nő jelentkezett, mint eddig bármikor a műsor történetében.

"Már a jelentkezők számában is látszott, hogy ebben a szériában valami új, valami egészen más fog történni, mint eddig. Jóval több hölgy próbált szerencsét, mint az előző évadokban. Azt persze nem tudhattuk, hogy Zoli esetében az érzelmi túlfűtöttség, vagy más indokok vezették a lányokat, de mostanra kiderült, hogy a bekerült hölgyek mindegyike valóban szereti Zolit és kedvelik a személyiségét is. Vagyis nem azért, nem csak azért vannak itt, mert egy nagyon gazdag emberhez akarnak hozzámenni"

Rekordszámú nő jelentkezett az idei Nagy Ő-be: Jákob Zoltánért már most odavannak a hölgyek tv2

– mondta a Ripostnak Kirády Attila, aki szerint Jákob Zoltán a klasszikus Nagy Ő, akiért „minden szempontból érdemes rajonganiuk a szívéért versenyző hölgyeknek".

"Többek között magánrepülővel viszi a hölgyeket külföldi álomrandikra, vagy éppen luxusjachttal szelik a Balaton habjait. Ezek a programok tulajdonképpen előrevetítik azt az életet, ami majd a kiválasztott hölgyre vár. Talán ez indukálja, hogy az idei széria »versenyzői« jóval keményebben küzdenek, mint a korábbiak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.