Kerüld el ezt a 10 tengerparti strandot: szeméthegyek, tömeg, hangzavar

Forrás: Shutterstock/Fotokon -
strand tömeg tenger nyaralás Travelo
Hosszú hónapokig szemezel az utazási ajánlatok képein az azúrkék vizű tengerrel, a hófehér homokos strandokkal, amikből csak úgy árad a szépség és a nyugalom? Nagyon bosszantó és lehangoló tud lenni, ha befizetsz valamelyik ilyen csábító utazási ajánlatra, a helyszínen apedig egészen más kép fogad. A Travelo közzétett egy listát azokról az egyébként világhírű európai strandokról, amelyek rendesen leszerepeltek az elmúlt időszakban.

Senki sem vágyik arra, hogy szemetes, túlzsúfolt, zajos tengerparton legyen kénytelen tölteni a jól megérdemelt és adott esetben drága nyaralását.

Senki sem vágyik arra, hogy túlzsúfolt, zajos tengerparton legyen kénytelen tölteni a nyaralását -illusztráció Forrás: Shutterstock/Fotokon

Hogy ezt lehetőség szerint elkerüljük, a Travelo a zoover.co.uk és a travelagentcentral.com nyomán közzétett egy listát Európa tíz legrosszabb strandjáról, amelyeket érdemes messziről elkerülni. Íme:

1. Playa Paraiso Tenerife, Spanyolország
2. Qawra, Málta
3. San Agustin Gran Canaria, Spanyolország
4. El Quseir, Egyiptom
5. Costa del Silencio Tenerife, Spanyolország
6. Tunisz/Borj Cedria, Tunézia
7. Psalidi Kos, Görögország
8. Sliema, Málta
9. Anissaras Kréta, Görögország
10. Beldibi, Törökország

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.