UFO zuhant egy Las Vegas-i család kertjébe - a rendőrség is kiszállt a helyszínre

Las Vegas rendőrség UFO család hívás
A Las Vegas-i apja és két fia a nagy hátsó udvarukban szerelték a teherautójukat, amikor hangos becsapódást hallottak, mintha valami karambolozott volna, és ezzel egyidőben és hatalmas lökést is érzékeltek.

Az ABC News szerint egy család május 1-jén hívta a 911-et, hogy bejelentsék, hogy valami lezuhant a hátsó udvarukban, és hatalmas, nagyszemű, zöld, nem emberi lényeket láttak kiszállni belőle.

A kiadott 911-es hívás hanganyagában a hívó azt mondja, hogy ő, az apja és a testvére a nagy hátsó udvarukban dolgoztak a teherautójukon, amikor valami karambolozott és egy ütést is éreztek. A rendőrség ilyen ügyekben ritkán száll ki a helyszínre, ezúttal azonban megtette. Nem a család hívása vezette őket az észlelés helyszínére, hanem az, hogy a kollégájuk is látott egy idegen zöld fénygömböt az égen.

A zsaruk semmit nem találtak, így az ügyet megalapozatlanság miatt lezárták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.