Őszintén vall szexuális életéről a fejénél összenőtt sziámi ikerpár

Lori családalapítás George magánélet sziámi ikerpár
Lori és George 1961. szeptember 18-án jött világra, sziámi ikerpárként. Mivel a homloklebenyük 30%-a közös, a szétválasztásuk lehetetlen volt, így több mint hat évtizede élnek együtt, összenőve. Ám ez nem akadályozza meg őket abban, hogy legyen szerelmi életük. 

Lori egy fiatalkorukban készült kisfilmben elmondta, hogy vágyik arra, hogy férjet találjon és gyereket szüljön, és azt is elárulta, hogy 23 évesen veszítette el szüzességét, második barátjával.

George támogatta, hogy nővére randevúzzon, és megtalálta a módját, hogy magánéletet biztosítson Lorinak, akkor is, amikor az intimitás kerül előtérbe.

Lori és George Schappell Forrás: ZUMAPRESS.com/© 2007 by Nancy Kaszerman/Nancy Kaszerman

„Amikor randim volt, George könyveket hozott magával. Olvasott, és mivel nem állunk szemben egymással, figyelmen kívül hagyhatta a csókolózást" – magyarázta Lori, és hozzátette: „Nem értem, hogy az, hogy sziámi ikerpár vagyunk, miért akadályozna meg abban, hogy szerelmi életem legyen és nőnek érezzem magam."

Lorit el is jegyezték, de négy hónappal a ceremónia előtt vőlegényét egy ittas sofőr megölte.

„Lesújtó volt, és a szívem összetört. George vigyázott rám. Ha ő nincs, nem tudom, hogy át tudtam volna-e élni a szívfájdalmat. Még mindig tartom a kapcsolatot a vőlegényem családjával, és csak nemrég kezdtem újra randevúzni".

1997-ben az Életünk című dokumentumfilmben Lori elmondta, hogy nagyon szeretne saját családot, és ebben George támogatta. Azt mondta, hogy a testvére és sógora bármit megtehetnének, ő úgy tenne, mintha ott sem lenne, kizárná, ami éppen történik.

Az ikrek 1961. szeptember 18-án születtek, Lori és Dori néven. George a '90-es évekre megváltoztatta a születési nevét Doriról Rebára, Reba McEntire után, majd felvette a George nevet, és countryénekesként lép fel.

Az orvosok nem hitték, hogy az sziámi ikerpár 30 évnél tovább fog élni, ám ők mindenkit meglepve, tavaly szeptemberben betöltötték a 60. életévüket is - írja a LadBible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.