Kate Middleton új szerepre készül

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega -
Kate Middleton Trooping the Colour Károly III. Károly király születésnap
Ezen a hétvégén ünneplik Károly király első Trooping the Colour születésnapi parádéját. Az esemény a mindenkori király hivatalos születésnapi ünnepsége, amelyen ezúttal Katalin walesi hercegné új szerepet vállal.

Kate Middleton tavaly kapta meg az Ír Gárda Ezredese katonai címet, amelyet korábban férje, Vilmos herceg viselt. Így idén már ő is részt vállalt egyes feladatokban, például jelen volt az Ír Gárda Szent Patrik-napi felvonulásán is.

Az ezredesi rendfokozatot viselők jellemzően lóháton, katonai egyenruhában vesznek részt a Trooping the Colouron, Katalin azonban várhatóan nem követi majd ezt a példát.

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A hívek viszont alig várják, hogy Károly király lóháton csatlakozzon uralkodásának első születésnapi felvonulásához. Különös alkalom ez, hiszen immár 30 éve nem volt példa ilyesmire: utoljára II. Erzsébet vett részt lóháton az ünnepségen 1986-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.