Válása után 4 évig volt egyedül, de most újra szerelmes Galambos Dorina

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Pélyi Barna Galambos Dorina párkapcsolat endometriózis szerelem
2003-ban, a Megasztárban ismerkedett meg Galambos Dorina és Pély Barna, ahol előbbi versenyző, utóbbi zsűritag volt. Azóta alkottak egy párt, 2013-ban össze is házasodtak, majd 2018-ban, 5 év házasság és 15 év párkapcsolat után elváltak. Dorina azóta élt egyedül. 

Közel négy év egyedüllét után azonban rátalált a szerelem. Az A38 hajón ismerkedett meg párjával, aki mint a Palikék világa by Manna legutóbbi adásából kiderül, ott dolgozik, mint videotechnikus és színpadmester, és már régóta kinézte magának az énekesnőt, de csak egy buliban lépett a tettek mezejére és hívta randira őt.

TV2 Sztárban Sztár 2022 Galambos Dorina Fotó: Polyák Attila - Origo

"Sokáig jól éreztem magam egyedül is, majdnem 4 évig. Vagyis azt gondoltam, hogy nagyon jól érzem magam, de aztán rájöttem, hogy még jobban is lehet érezni magam, mert végre megtaláltam a szerelmemet" - árulta el Dorina, aki nem akar a kapcsolatával haknizni.

Dorina beszélt arról is, mivel töltötte a válása után az USA-ban töltött 2 hónapot, és ennek kapcsán arra is kitért, hogy azóta még egyszer elutazott Amerikába, ezúttal az új párjával. Az utazás apropója nem volt olyan vidám, az énekesnő az endometriózis-műtétje után döntött úgy, hogy megünnepli a gyógyulását.

"Kiderült, hogy endometriózisom van, és meg kellett operálni, februárban volt a műtét. Azt nem kívánom senkinek, de jó, hogy túléltem. Amikor letelt az egy hónap, hogy a combomba kellett szurkálnom vérhígítót, és már nagyon untam, hogy egy hónap rehab és semmi bulika. Ezért úgy döntöttünk az új párommal, hogy elmegyünk szépen Miamiba, hogy megbulizzuk és megnyaraljuk. És nagyon jó volt" - mesélte el Palikéknak Galambos Dorina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.