"Kénytelen vagyok mások helyett is figyelni" - autóbalesetet szenvedett Gáspár Evelin

Forrás: TV2 -
nyár baleset Gáspár Evelin Győzike
Gáspár Evelinnel történtek már balesetek nyáron: az autóját is összetörték egy autóbalesetben, melynek ő csak elszenvedője volt, okozója nem. Ám Győzike idősebbik lánya megértő, úgy gondolja, ha nagy meleg van, mindenki figyelmetlenebb. 

Gáspár Evelint arról kérdezte a TV2, történt-e már vele nyári baleset. A celeb elmondta, hogy csípte már meg medúza, darázs és pók is, de kullancs még nem. Nem is szeretné ezért beoltatta magát ellene.

Autóbalesetet is elszenvedett már nyáron Evelin, összetört az autója, ám Gáspár Győző és Bea nagyobbik lánya nem volt dühös, szerinte a nagy melegben mindenki dekoncentráltabb.

Gáspár Evelin Forrás: TV2

"Ha bejön majd ez a 40 fok, akkor mindenki figyelmetlenebb, illetve dekoncentráltabb lesz, így kénytelen vagyok mások helyett is figyelni" - mondta a csatorna kameráinak, és meg is nyugatott mindenkit: neki nem lett baja.

"Egyáltalán nem történt komolyabb baj, csak az autómat törték össze, ami azért számomra nagyon rossz érzés, hiszen utána elég hosszú az a folyamat, mire megint begyógyítják az autó sebeit" - mondta mosolyogva Gáspár Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.